Ingre Voiceworks

Removing distance in collaboration”, is waar wij ons dag in, dag uit voor inzetten. Onze geïntegreerde zakelijke communicatie-oplossingen stellen bedrijven in staat om optimaal samen te werken en bereikbaar te zijn. Door het integreren van vaste- en mobiele telefonie met internettoepassingen, zorgen wij ervoor dat MKB’ers in bijvoorbeeld zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen hun klanten op een optimale manier kunnen bedienen.

Wij verkopen onze oplossingen niet direct aan de markt, maar werken met een partnerkanaal bestaande uit ruim 200 in ICT & Telecom gespecialiseerde partners. Zij hebben een passie voor hun vak en zorgen ervoor dat de MKB-markt perfect geadviseerd en ondersteund wordt in hun behoeften ten aanzien van communicatie en bereikbaarheid. Zo kunnen wij ons richten op het verder ontwikkelen van onze producten en ons communicatieplatform. Dit platform hebben wij volledig in eigen beheer en geldt volgens experts als toonaangevend in de telecomwereld. Onze partners profiteren hierdoor van optimale kwaliteit en dienstverlening richting hun eindklanten. De API die hierbij hoort zorgt er tevens voor dat partners hun eigen toepassingen kunnen ontwikkelen om zo maatwerktoepassingen voor hun eindklanten mogelijk te maken.

En het mooiste van dit alles? De eindklant heeft zélf de regie over zijn of haar bereikbaarheid. Met behulp van een van onze apps, Coligo REACH, is de klant in staat om bereikbaarheid tot in detail te regelen. Na kantoortijden niet bereikbaar zijn, omdat je thuis ook écht thuis wilt zijn? Met Coligo REACH is dit heel simpel in te stellen. Zo vergroten we het maatschappelijk welzijn en stellen we mensen in staat om zelf de keuzes te maken die voor hun van belang zijn.

Klik hier voor meer informatie van Voiceworks.

voiceworks80 148