Tribes vangt vandaag reizigers op die door de weersomstandigheden zijn gestrand. Vanwege de verwachte  ijzel sneeuwval hebben veel business nomads ervoor gekozen op een andere locatie te gaan werken, en zo hevige files en vertragingen te vermijden. Tribes Inspiring Workplaces biedt flexibele werkplekken in al haar locaties aan voor de business nomads door de sneeuwval de weg willen vermijden, of hun weg niet kunnen vervolgen. 

Tribes ving al eerder gestrande reizigers op in haar locaties, tijdens de grote sneeuwval in december 2017, die gepaard ging met een code rood weeralarm. Destijds ondervond zowel het openbaar vervoer als het autoverkeer veel hinder van het winterse weer, en vandaag lijkt dat minder het geval te zijn. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman: ‘het lijkt erop dat we de impact van zulke sneeuwval beter beseffen en daarop anticiperen. Wij zijn dit in Nederland nou eenmaal niet gewend, en dan kun je het in sommige gevallen maar beter op veilig spelen. Laat je mensen thuis werken, of in ieder geval zo min mogelijk de weg op gaan, en dan kunnen ze bij onze locaties terecht. We merken dat er zich vandaag veel meer ‘sneeuw flexwerkers’ hebben gemeld dan in 2017, en ik denk dat dat komt omdat de extremiteiten van toen ons nog goed in het geheugen staan. Of misschien omdat we eindelijk eens gaan vertrouwen op de moderne meteorologie: net als de vorige code rood bij sneeuwval is ook deze voorspelling behoorlijk accuraat; het begon hierop exact hetzelfde tijdstip van de voorspelling te sneeuwen’. 

Tribes vangt gestrande reizigers en reizigers die de weg niet op willen van wege het winterse weer op tot het weeralarm niet langer van kracht is. Zij kunnen gebruik maken van de flexibele werkplekken in de gedeelde ruimtes, met toegang tot snelle WiFi, en andere faciliteiten die de mobile office operator biedt. Tribes heeft locaties in Eindhoven, Rotterdam (4), Capelle ad Ijssel, Den Haag, Utrecht (2), Amsterdam (7), Brussel (4), Düsseldorf en Frankfurt (2). 

Voor contact en vragen https://www.tribes.world/nl/ https://www.tribes.world/nl/

Tribes Brussels Airport Office 6 1000px